Cosul dvs

Povestea noastra


Designers for Kids® - haine pentru copii inspirate din basme si povesti urbane. Povesti croite pentru copii de talentati designeri romani.

Lansat in 2013 si construit impreuna cu designeri romani talentati, Designers for kids este un brand premium specializat in designul, productia si distributia de colectii tematice de haine si accesorii pentru copii. Reputatia brandului este rezultatul creativitatii, calitatii executiei si texturilor alese, modelelor inovatoare folosite, precum si atentia la detalii. Produsele Designers for Kids reflecta poveste, eleganta, refinement, culoare si voie buna. Masurile disponibile sunt pentru copii cu varsta cuprinsa intre 3 si 12 ani. 

Pentru un stil complet al tinutelor Designers for Kids si o gama cat mai variata de produse care sa satisfaca si cele mai mari pretentii, Designers for Kids invita in fiecare sezon designeri cunoscuti atat pe piata romaneasca cat si internationala. 

Pana in prezent au facut parte din echipa noastra, designerii sau directorii de creatie ale brandurilor: Rhea Costa, Parlor, George Neagu, Mihaela Glavan, Iutta, Dana Rogoz, Carla Szabo. Lista continua in fiecare sezon cu noi talente care devin parte a echipei Designers for Kids. 

Ne dorim ca Designers for Kids sa fie mai mult decat un brand de fashion pentru copii, sa fie o lume a designului cu poveste sau a povestilor croite pentru copii!