Cosul dvs

Informatii retur


In cazul in care doresti sa returnezi produsele comandate, te rugam sa studiezi cu atentie conditiile de mai jos si sa te asiguri ca respecti termenul de cel mult 14 zile calendaristice: 

7.8. Returnarea produselor


7.8.1. Clientul DESIGNERS FOR KIDS poate returna produsele achizitionate prin intermediul unui Contract, in urmatoarele situatii:

7.8.1.1. Coletele prezinta deteriorari severe;

7.8.1.2. Produsele au fost livrate / facturate gresit;

7.8.1.3. Produsele prezinta defecte de fabricatie;

7.8.1.4. Produsele au marimi eronat comandate de catre Client;

7.8.1.5. "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului." De asemenea, in conformitate cu art. 7 alin. 1 din OG 34/2014, Clientul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile de la data primirii produsului/ produselor, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. In acest caz, cheltuielile directe de returnare a produselor vor cadea, conform legii, in sarcina Clientului.

7.8.2. Clientul se obliga sa notifice DESIGNERS FOR KIDS, intentia sa de a returna produsele achizitionate, prin e-mail in termen de maxim 14 zile de la primirea produselor si/sau serviciilor.

7.8.3. Clientului care a notificat DESIGNERS FOR KIDS conform art 7.8.2, ii revine responsabilitatea de a se asigura ca produsele la care a facut referire vor fi returnate in maxim 14 zile , in caz contrar, DESIGNERS FOR KIDS considerand cererea nefondata/invalida si poate refuza returul.

7.8.4. DESIGNERS FOR KIDS poate sa refuze produsele returnate de catre Clientii sai, daca returul se incadreaza intr-unul din cazurile prevazute in continuare, fara ca acesta din urma sa pretinda daune-interese sau despagubiri:

7.8.4.1. In cazul inlocuirii produsului achizitionat cu un alt produs avand alte specificatii sau de un tip diferit, exceptie facand situatia prevazuta la art. 7.8.1.4.

7.8.4.2. In cazul in care cererea de returnare pentru oricare din situatiile prevazute in art. 7.8.1 are data de expediere a notificarii intentiei de returnare care depaseste termenul de 14 zile prevazut conform art 7.8.2, calculat din ziua lucratoare imediat urmatoare datei contractului onorat.

7.8.4.3. In cazul in care se returneaza un produs avand ca motivatie una dintre situatiile prevazute in art. 7.8.1, iar produsul returnat nu este in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate etichetele intacte si documentele care l-au insotit).

7.8.4.4. Pentru clarificare, in situatia in care Clientul notifica intentia de denuntare unilaterala a contractului conform art. 7.8.1 situatie care atrage obligatia din partea DESIGNERS FOR KIDS de rambursare a sumelor platite de catre Client in termen de 14 de zile, termenul mentionat va deveni scadent incepand cu data in care produsul a fost receptionat de DESIGNERS FOR KIDS si nu de la data la care Clientul a transmis catre DESIGNERS FOR KIDS intentia sa de denuntare.

7.8.5. In cazul rambursarii contravalorii produsului, aceasta se va face in cel mult 14 de zile de la confirmarea de primire a produselor returnate. 

7.8.6. In cazul inlocuirii produsului cu unul avand marimea nou comandata, conform 7.8.1.3, inlocuirea se va face in conditiile si limitele unei comenzi normale.

7.8.7. In cazul in care Clientul care a returnat un produs in conformitate cu prevederile art 7.8.1.3, iar DESIGNERS FOR KIDS nu dispune de un produs corespunzator pentru inlocuire, acesta va oferi clientului contravaloarea produsului in conformitate cu 7.8.5.

7.8.8. Contravaloarea serviciilor suplimentare incluzand, dar nelimitandu-se la transportul produselor, achitata de catre client, nu se ramburseaza.

7.8.9. In toate cazurile, cheltuielile de returnare/re-expediere vor fi suportate de catre client exceptie facand situatiile prezentate la punctele 7.8.1.1; 7.8.1.2; 7.8.1.3 precum si in cazul lipsei conformitatii conform 7.8.1., situatie in care DESIGNERS FOR KIDS va suporta contravaloarea transportului. De asemenea, in cazul, livrarii unui/unor produs(e) necomandat(e), conform cap. 7.3., cheltuielile de returnare sunt in sarcina DESIGNERS FOR KIDS. Detalii si in pagina de pe site numita Politica de retur.

7.8.10. Produsele comandate pot fi returnate, prin curier la adresa DESIGNERS FOR KIDS SRL, Str. Vasile Lascar nr. 5-7, camera 203-204, sector 2, Bucureşti.

Produsele personalizate, respectiv pentru care s-a solicitat modificarea marimii sau schimbarea texturii fata de modelul initial, nu se primesc retur.