Cosul dvs

Termeni si conditii


Termeni și condiții

 1. PREAMBUL

  Prin aceste condiţii generale de vânzare se definesc drepturile şi obligaţiile părţilor în ceea ce priveşte vânzările efectuate prin intermediul site-ului www.designersforkids.ro. Ele reglementează toate etapele necesare efectuării unei comenzi. 

   

  Aceste condiţii se adresează persoanelor fizice, cu vârsta de cel putţin 18 ani şi care au capacitatea juridică de a contracta. Efectuarea unei comenzi de articole prin oricare din modalităţile de mai jos reprezintă acceptul dumneavoastră de acceptare a termenilor şi condiţiilor www.designersforkids.ro. DESIGNERS FOR KIDS îşi rezervă dreptul de a modifica în orice moment prezentele condiţii generale de vânzare.În cazul unei modificări, acestea vor fi aplicate fiecărei comenzi din momentul intrării acesteia în vigoare. 

  DEFINITII:

  DESIGNERS FOR KIDS - marca inregistrata si domeniu proprietate privata

  SITE - Domeniile 
  www.designersforkids.ro, www.designersforkids.com 
   si subdomeniile acestora, incluzand dar nelimitandu-se la site-ul public disponibil. 


  CONTINUT are urmatoarea definitie: 

  • toate informatiile de pe SITE care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament numeric;
  • continutul oricarui e-mail trimis UTILIZATORILOR sau CLIENTILOR sai de catre DESIGNERS FOR KIDS prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
  • orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat al DESIGNERS FOR KIDS UTILIZATORULUI sau CLIENTULUI, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;
  • informatii legate de produsele, serviciile si/sau tarifele practicate de DESIGNERS FOR KIDS intr-o anumita perioada;
  • informatii legate de produsele, serviciile si/sau tarifele practicate de catre un tert cu care DESIGNERS FOR KIDS are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada;
  • date referitoare la DESIGNERS FOR KIDS, sau alte date privilegiate ale acesteia.

  SERVICIU - serviciul de comert electronic condus exclusiv pe portiunile public disponibile ale SITEULUI, in sensul acordarii posibilitatii CLIENTULUI sa contracteze produse si/sau servicii folosind mijloace exclusiv electronice, incluzand si alte mijloace de comunicare la distanta (i.e. telefonic).

  MEMBRU - Persoana fizica care are sau obtine acces la CONTINUT, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau in baza unui acord de utilizare intre DESIGNERS FOR KIDS si acesta si care necesita crearea si utilizarea unui CONT.

  CONT - ansamblul format dintr-o adresa de e-mail si o parola care permit unui singur MEMBRU accesul la zone restrictionate ale SITEULUI prin care se face accesul la SERVICIU.

  CLIENT - Persoana fizica care are sau obtine acces la CONTINUT si SERVICIU, ulterior crearii CONTULUI de MEMBRU.

  DOCUMENT - prezentele Termeni si Conditii

  CONTRACT la distanta - conform definitiei cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit.a.: contractul de furnizare de produse sau servicii incheiat intre un comerciant si un consumator, in cadrul unui sistem de vanzare organizat de catre comerciant, care utilizeaza in mod exclusiv, inainte si la incheierea acestui contract, una sau mai multe tehnici de comunicatie la distanta;

  NEWSLETTER / ALERTA - mijlocul de informare periodic, exclusiv electronic, asupra produselor, serviciilor si/sau promotiilor desfasurate de catre DESIGNERS FOR KIDS intr-o anumita perioada, fara nici un angajament din partea DESIGNERS FOR KIDS cu referire la informatiile continute de acesta.

  TRANZACTIE - incasare sau rambursare a unei sume rezultata din vanzarea unui produs / serviciu de catre DESIGNERS FOR KIDS catre Client, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre DESIGNERS FOR KIDS, indiferent de modalitatea de livrare.

   

   2. GENERAL

  2.1. Documentul stabileste termenii si conditiile de utilizare ai Siteului/ Continutului/ Serviciului de catre Membru sau Client, in cazul in care acesta nu dispune de un alt acord de utilizare valid, incheiat intre DESIGNERS FOR KIDS si acesta.

  2.2. Folosirea, inclusiv dar nelimitandu-se la accesarea, vizitarea si vizualizarea, Continutului/ Serviciului, implica aderarea Membrului sau Clientului la prezentele termeni si conditii in afara de cazul in care continutul respectiv nu are conditii de folosire distinct formulate.

  2.3. Accesul la Serviciu se face exclusiv prin accesarea siteului public disponibilwww.designersforkids.ro sau www.designersforkids.com 

  2.4. Prin folosirea Siteului/ Continutului/ Serviciului, Membrul sau Clientul este singurul responsabil pentru toate activitatile care decurg prin folosirea acestuia. De asemenea, acesta raspunde pentru orice daune materiale, intelectuale sau electronice sau de orice alta natura produse Siteului, Continutului, Serviciului, DESIGNERS FOR KIDS sau oricarui tert cu care DESIGNERS FOR KIDS are incheiate contracte, in conformitate cu legislatia romana in vigoare.

  2.5. In cazul in care Utilizatorul sau Clientul nu este de acord si/sau nu accepta si/sau isi revoca acceptul dat pentru Document:

  2.5.1. Acesta renunta la: accesul la Serviciu, alte servicii oferite de DESIGNERS FOR KIDS prin intermediul Site-ului, primirea newslettere-lor/alertelor si/sau comunicarilor din partea DESIGNERS FOR KIDS de orice natura (electronic, telefonic, etc), fara nicio garantie ulterioara din partea DESIGNERS FOR KIDS.

  2.5.2. DESIGNERS FOR KIDS va sterge toate datele care fac referire la acesta din baza sa de date, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.

  2.5.3. Poate reveni in orice moment asupra deciziei sale de a nu fi de acord si/sau a nu accepta documentul, sub forma in care acesta va fi disponibil in acel moment.

  2.6. Clientul/ Membrul poate reveni in orice moment asupra deciziei sale de a fi de acord si/sau a accepta Documentul, sub forma in care acesta va fi disponibil in acel moment.

  2.7. Pentru a-si exercita dreptul prevazut la art 2.5, acesta poate sa contacteze DESIGNERS FOR KIDS, sau sa foloseasca legaturile din continutul primit de la DESIGNERS FOR KIDS destinate acestui scop.

  2.8. Clientul nu poate sa revoce acordul exprimat in favoarea Documentului pe perioada derularii unui Contract sau pana in momentul in care acesta nu va achita contravaloarea tuturor Contractelor neonorate fata de DESIGNERS FOR KIDS.

  2.9. In cazul in care Clientul a achitat contravaloarea tuturor Contractelor neonorate fata de DESIGNERS FOR KIDS si isi revoca acordul exprimat in favoarea Documentului pe perioada derularii unei Comenzi, DESIGNERS FOR KIDS va anula Comanda acestuia fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.

  2.10. Acest Site este adresat doar Membrilor persoane fizice care au cel putin 18 ani, care au parcurs etapele inregistrarii corespunzatoare si care nu au fost suspendati sau inlaturati de catre DESIGNERS FOR KIDS, indiferent de motivul suspendarii sau al inlaturarii. Posibilitatea de a comanda online este disponibila doar persoanelor cu domiciliul in Romania. Devenind Membru, persoana declara faptul ca intruneste conditiile sus mentionate.

  3. CONTINUT

  3.1. Continutul, astfel cum este definit in preambul, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe Site, sunt proprietatea exclusiva a DESIGNERS FOR KIDS, acesteia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare).

  3.2. Membrului sau Clientului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui continut in orice alt context decat cel original intentionat de DESIGNERS FOR KIDS, includerea oricarui continut in afara site-ului DESIGNERS FOR KIDS, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al DESIGNERS FOR KIDS asupra continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului, decat cu acordul expres al DESIGNERS FOR KIDS.

  3.3. Orice continut la care Membrul sau Clientul are si/sau obtine acces prin orice mijloc, se afla sub incidenta Documentului, in cazul in care continutul nu este insotit de un acord de utilizare specific si valid incheiat intre DESIGNERS FOR KIDS si acesta, si fara nici o garantie implicit sau expres formulata din partea DESIGNERS FOR KIDS cu referire acel continut.

  3.4. Membrul sau Clientul poate copia, transfera si/sau utiliza continut numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederi ale Documentului.

  3.5. In cazul in care DESIGNERS FOR KIDS confera Membrului sau Clientului dreptul de a utiliza sub forma descrisa intr-un acord de utilizare distinct, un anumit continut, la care Membrul are sau obtine acces in urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelor continuturi definite in acord, numai pe perioada existentei acestuia sau acestor continuturi pe site sau a perioadei definite in acord, conform conditiilor definite, in cazul in care acestea exista si nu reprezinta un angajament contractual din partea DESIGNERS FOR KIDS pentru respectivul Membru, Client sau oricare alt tert care are/obtine acces la acest continut transferat, prin orice mijloc si care ar putea fi sau este prejudiciat in orice mod de pe urma acestui continut, in timpul sau dupa expirarea acordului de utilizare.

  3.6. Niciun continut transmis catre Membru sau Client, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea DESIGNERS FOR KIDS si/sau al angajatului DESIGNERS FOR KIDS care a mijlocit transferul de continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut.

  3.7. Este interzisa orice utilizare a Continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin document sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.

  4. CONTACT

  4.1. DESIGNERS FOR KIDS publica pe site datele complete si corecte de identificare si contactare de catre Client sau Membru.

  4.2. Prin utilizarea formularului de contact sau al serviciului prezent pe site, Membrul sau Clientul permite DESIGNERS FOR KIDS sa il contacteze prin orice mijloc disponibil incluzand si mijloacele electronice.

  4.3. Completarea partiala sau integrala a formularului de contact si trimiterea acestuia nu reprezinta in nici un fel un angajament din partea DESIGNERS FOR KIDS de a contacta Membrul sau Clientul.

  4.4. Accesarea Site-ului, folosirea informatiilor prezentate in cadrul acestuia, vizitarea paginilor sau trimiterea de e-mail-uri sau notificari adresate DESIGNERS FOR KIDS se realizeaza in mod electronic, telefonic, sau orice alt mod de comunicare disponibil Membrului sau Clientului si DESIGNERS FOR KIDS, considerandu-se astfel ca acesta consimte primirea notificarilor din partea DESIGNERS FOR KIDS in modalitate electronica si/sau telefonica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site.

  4.5. DESIGNERS FOR KIDS isi rezerva dreptul de a nu raspunde tuturor solicitarilor de orice natura, primite prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc).

  5. NEWSLETTERE SI ALERTE

  5.1. In momentul in care, Membrul sau Clientul isi creaza un Cont pe Site, acceptand Documentul (Termeni si Conditii), acesta are dreptul de a-si exprima sau nu acordul cu privire la primirea de newslettere si/sau alerte din partea DESIGNERS FOR KIDS.

  5.2. Datele preluate de la Membru in scopul expedierii newslettere-lor si/sau alertelor, pot si vor fi folosite de catre DESIGNERS FOR KIDS in limitele Politicii de confidentialitate.

  5.3. Renuntarea la primirea newslettere-lor si/sau alertelor de catre Membru sau Client se poate face in orice moment:

  5.3.1. Folosind legatura special destinata din cadrul oricaror newslettere si/sau alerte primite.

  5.3.2. Prin modificarea acceptului sau de a primi newslettere si/sau alerte si folosind pagini din zonele restrictionate, prin folosirea Contului.

  5.3.3. Prin contactarea DESIGNERS FOR KIDS, conform cu informatiile de contactare, si fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.

  5.4. Renuntarea la primirea newslettere-lor si/sau alertelor nu implica renuntarea la acceptul dat pentru document.

  5.5. DESIGNERS FOR KIDS isi rezerva dreptul de a selectiona persoanele carora le va trimite newslettere si/sau alerte cat si dreptul de a elimina din baza sa de date orice Membru sau Client care si-a exprimat anterior consimtamantul de a primi newslettere si/sau alerte, fara nici un angajament ulterior din partea DESIGNERS FOR KIDS, sau a vreunei notificari prealabile a acestuia.

  5.6. DESIGNERS FOR KIDS nu va include in newslettere si/sau alerte transmise Membrului sau Clientului, nici un alt fel de material publicitar sub forma de continut care sa faca referire la vreun tert care nu este partener al DESIGNERS FOR KIDS, la momentul expedierii newslettere-lor si/sau alertelor.

   

  6. POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

  6.1. DESIGNERS FOR KIDS colecteaza date cu caracter personal si date cu caracter special (CNP), pe paginile Siteurilor sale, numai cu acordul voluntar al Membrului sau al Clientului, in urmatoarele scopuri:

  • validarea, expedierea si facturarea comenzilor catre acesta;
  • rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda sau un contract, la serviciile sau produsele achizitionate de catre acesta;
  • pentru a asigura accesul acestuia la serviciu;
  • trimiterea de newslettere si/sau alerte periodice, in format exclusiv electronic;
  • contactarea acestuia, la cererea sa voluntara;
  • contactarea acestuia, in chestiuni de Relatii cu Clientii;
  • scopuri statistice.

  Pentru crearea contului, Codul Numeric Personal este obligatoriu numai pentru Membrii sau Clientii persoane impozabile in sensul Codului Fiscal art. 155 lit. f).

  Prin crearea Contului, fiecare Membru sau Client si-a exprimat consimtamantul ca DESIGNERS FOR KIDS sa colecteze si sa adminstreze datele acestuia cu caracter personal, in conditiile si cu respectarea prevederilor Legii 677/2001.

  Dreptul de acces la date

  6.2. Oricare Membru sau Client, are dreptul de a obtine de la DESIGNERS FOR KIDS, la cerere si in mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului ca datele care il privesc sunt sau nu sunt prelucrate de acesta.

  Dreptul de interventie asupra datelor

  6.3. Oricare Membru sau Client are dreptul de a obtine de la DESIGNERS FOR KIDS, printr-o cerere scrisa, semnata si datata, in mod gratuit:

  a) dupa caz, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, in special a datelor incomplete sau inexacte;

  b) dupa caz, transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii;

  c) notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele a oricarei operatiuni efectuate conform lit. b) sau c), daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.

  Dreptul de opozitie

  6.4. Oricare Membru sau Client are dreptul de a se opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia sa paticulara, ca date care o vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare. In caz de opozitie justificata DESIGNERS FOR KIDS nu va mai prelucra datele in cauza. De asemenea, oricare Membru sau Client are dreptul de a se opune in orice moment, in mod gratuit si fara nici o justificare, ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct, in numele DESIGNERS FOR KIDS sau al unui tert, sau sa fie dezvaluite unor terti intr-un asemenea scop.

  6.5. Orice drept susmentionat, recunoscut Membrului sau Clientului prin lege, poate fi excercitat de acesta prin solicitarea informatiilor prevăzute mai sus, printr-o cerere adresata DESIGNERS FOR KIDS, întocmită în forma scrisă, datată şi semnată. În cerere solicitantul poate arata dacă doreşte ca informaţiile sa îi fie comunicate la o anumită adresa, care poate fi şi de posta electronica, sau printr-un serviciu de corespondenta care sa asigure ca predarea i se va face numai personal.

  6.6. DESIGNERS FOR KIDS va comunica informatiile solicitate, in termen de 15 zile de la data primirii cererii, cu respectarea eventualei optiuni a solicitantului exprimate conform art. 6.5.

  6.7. DESIGNERS FOR KIDS poate sa colecteze involuntar si alte date (adresa IP, ora vizitei, locul de unde se face accesul, nume si versiune browser internet, sistem de operare, inclusiv alti parametri) furnizati de catre browserul internet prin intermediul caruia se face accesul la site si pot fi folosite de catre DESIGNERS FOR KIDS pentru a imbunatati serviciile oferite Clientilor sau Utilizatorilor sai, sau cu scop statistic; exceptie face cazul in care sunt incalcate prevederi ale documentului, in eventualitatea cazului in care rezultatul actiunilor Membrului/Clientului contravine intereselor sau produce pagube de orice natura de partea DESIGNERS FOR KIDS si/sau al eventualilor terti cu care DESIGNERS FOR KIDS are contracte de parteneriat in acel moment.

  6.8. Clientul are dreptul de a se opune colectarii datelor sale personale si sa solicite stergerea acestora, revocandu-si astfel acordul dat pentru document, si renuntand astfel la orice drept implicit specificat in acesta si fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata pretinde celeilalte daune-interese, dar numai in conformitate cu art. 2.8.

  6.9. Pentru exercitarea drepturilor conform art. 6.2 – 6.4, Clientul sau Membrul se va adresa DESIGNERS FOR KIDS, conform datelor de contact disponibile pe site, valabile la acea data.

  6.10. Folosindu-se de formularele disponibile pe site, Clientul sau Membrul are dreptul de a modifica datele pe care le-a declarat initial pentru a reflecta orice modificare survenita, in cazul in care aceasta exista.

  6.11. In cazul in care Clientul opteaza pentru plata online a contravalorii comenzilor, contractului si/sau contractelor, autorizarea si remiterea spre decontare a tranzactiilor de acceptare card se realizeaza exclusiv prinsolutia integrata PayU pentru Gecad Epayment International S.A. Aceasta functioneaza ca un centru de procesare a datelor si de legatura intre emitentii de carduri, comercianti acceptatori de card si clienti utilizatori de carduri. Sunt acceptate toate tipurile de carduri emise de banci romanesti si straine sub siglele VISA si MasterCard cu conditia ca bancile emitente sa le fi activat pentru plata online.

  6.12. DESIGNERS FOR KIDS nu solicita si nu stocheaza nici un fel de informatii referitoare la cardul sau cardurile bancare ale Clientului, acestea fiind procesate direct pe serverele furnizorului de servicii de plata online.

  6.13. Politica de confidentialitate DESIGNERS FOR KIDS se refera doar la datele furnizate voluntar de catre Client sau Membru exclusiv pe site. DESIGNERS FOR KIDS nu raspunde pentru politica de confidentialitate practicata de catre oricare alt tert la care se poate ajunge prin legaturi, indiferent de natura acestora, in afara siteului.

  6.14. DESIGNERS FOR KIDS se obliga ca datele colectate ale Clientului/Membrului sa fie folosite numai in conformitate cu scopurile declarate si sa nu faca publica, sa vanda, inchirieze, licentieze, transfere, etc. baza de date continand informatii referitoare la datele cu caracter personal sau special ale Membrului/Clientului vreunui tert neimplicat in indeplinirea scopurilor declarate.

  6.15. Exceptie de la prevederile art. 6.14 va face situatia in care transferul/accesarea/vizualizarea/etc este ceruta de catre organele abilitate in cazurile prevazute de reglementarile in vigoare la data producerii evenimentului.

  6.16. Procesatorul de carduri bancare agreat de catre DESIGNERS FOR KIDS are dreptul de a accesa/vizualiza orice tip de date/documente, generate in urma unei comenzi emise, comenzi anulate, contract, contract anulat sau al unui contract onorat, pentru a investiga oricare Tranzactie, in cazul in care aceasta exista.

  6.17. DESIGNERS FOR KIDS garanteaza ca datele personale ale unui Utilizator, colectate prin intermediul formularului de contact, vor fi folosite numai pana la solutionarea problemei comunicate de acesta, dupa care vor deveni date cu caracter exclusiv statistic.

  6.18. DESIGNERS FOR KIDS nu raspunde pentru defectiunile care pot periclita securitatea serverului pe care este gazduita baza de date care contine aceste date.

  7. POLITICA DE VANZARE ONLINE

  7.1. Accesul la serviciu

  7.1.1. Accesul la serviciu este permis oricarui Membru care poseda sau isi creeaza un Cont.

  7.1.2. Pentru a i se permite accesul la serviciu, Membrul va trebui sa accepte prevederile Documentului.

  7.1.3. DESIGNERS FOR KIDS isi rezerva dreptul de a limita accesul clientului la Serviciu si de a sterge Contul acestuia in cazul in care considera ca in baza comportmentului avut de catre Client, accesul si existenta Contului Clientului ar putea prejudicia in vreun fel DESIGNERS FOR KIDS

  7.1.4. Fiecare Membru poate avea un singur Cont. Este interzisa partajarea unui Cont intre mai multi Membri/Clienti.

  7.1.5. In situatia in care se descopera accese de acest gen, DESIGNERS FOR KIDS isi rezerva dreptul de a anula sau a suspenda accesul Clientului la Continut sau Serviciu.

  7.2. Produse si servicii

  7.2.1. DESIGNERS FOR KIDS poate publica pe site informatii despre produse, servicii si/sau promotii practicate de catre acesta sau de catre oricare alt tert cu care DESIGNERS FOR KIDS are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada si in limita stocului disponibil.

  7.2.2. Produsele si/sau serviciile achizitionate prin intermediul serviciului sunt destinate exclusiv uzului personal al Clientului.

  7.2.3. DESIGNERS FOR KIDS poate limita capacitatea de achizionare a unor produse sau servicii disponibile pe site la un moment dat, unuia sau mai multor Clienti.

  7.2.4. Toate tarifele aferente produselor sau serviciilor prezentate pe site sunt exprimate in lei (RON) si includ TVA.

  7.2.5. Tarifele afisate pe site taiate de o linie semnifica pretul recomandat de catre producator pentru vanzarea in magazine, centre comerciale sau orice alte spatii comerciale unde nu se practica discounturi. Aceste tarife au caracter pur informativ si nu au valoare juridica.

  7.2.6. Facturarea produselor achizitionate se face exclusiv in RON. In cazul in care plata se face prin card bancar, aceasta va fi confirmata in momentul in care se va emite factura catre Client. Pana in acel moment contravaloarea comenzii va fi blocata pe contul Clientului nefiind transferata in conturile DESIGNERS FOR KIDS. DESIGNERS FOR KIDS nu va factura persoane juridice, chiar si la solicitarea Clientilor in acest sens, avand in vedere ca site-ul este adresat exclusiv persoanelor fizice.

  7.2.7. In cazul platilor online DESIGNERS FOR KIDS nu este / nu poate fi facuta responsabila pentru niciun alt cost suplimentar suportat de client, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai clientul.

  7.2.8. Toate informatiile folosite pentru descrierea produselor si/sau serviciilor disponibile pe site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea DESIGNERS FOR KIDS, acestea fiind cu titlu de prezentare.

  7.2.9. In descrierea produselor si/sau serviciilor DESIGNERS FOR KIDS isi rezerva dreptul de a utiliza si alte produse (accesorii / etc) care pot sa nu fie incluse in costurile produselor respective.

  7.3. Comanda online

  7.3.1. Clientul poate efectua comenzi de produse comercializate la un moment dat, exclusiv pe site.

  7.3.2. Prin finalizarea comenzii Clientul consimte ca toate datele furnizare de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii comenzii, denumita in cadrul acestui document "comanda emisa"

  7.3.3. Prin finalizarea comenzii Clientul consimte ca DESIGNERS FOR KIDS poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de DESIGNERS FOR KIDS, in orice situatie in care este necesara contactarea Clientului.

  7.3.4. DESIGNERS FOR KIDS poate denunta unilateral comanda efectuata de catre Client, in urma unei notificari prealabile adresate Clientului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

  7.3.4.1. neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Clientului, a tranzactiei, in cazul de platii online;

  7.3.4.2. invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de DESIGNERS FOR KIDS, in cazul platii online;

  7.3.4.3. datele furnizate de catre Client, pe site sunt incomplete sau incorecte

  7.3.4.4. activitatea Clientului pe site poate si/sau produce daune de orice natura de partea DESIGNERS FOR KIDS si/sau partenerilor acestuia

  7.3.4.5 realizarea a mai mult de doua livrari consecutive, esuate

  7.3.4.6. pentru alte motive obiective.

  7.3.5. Clientul poate renunta la o comanda efectuata, atunci cand este contactat conform art. 7.3.3.

  7.3.6. In cazul in care Clientul renunta la o comanda efectuata cu plata cu card bancar si in care banca emitenta a cardului Clientului a autorizat tranzactia bancara, in sensul blocarii in contul Clientului a contravaloarii produselor si serviciilor achizitionate de catre acesta, suma aceasta va fi deblocata de catre DESIGNERS FOR KIDS in maxim 48 de ore de la data la care DESIGNERS FOR KIDS a luat la cunostinta acest fapt.

  7.3.7. In cazul in care unele produse comandate de catre Client printr-o comanda efectuata cu plata cu card bancar nu sunt disponibile pe stoc, DESIGNERS FOR KIDS va informa clientul asupra acestui fapt si va dispune deblocarea in contul Clientului a contravalorii acestor produse, in cazul in care aceasta suma a fost blocata pe cardul Clientului, in maxim 48 de ore de la data la care DESIGNERS FOR KIDS a luat la cunostinta acest fapt.


  7.3.8. In cazul in care clientul a ales metoda de plata prin card bancar, iar contravaloarea produselor/serviciilor comandate a fost blocata pe cardul sau, acesta are dreptul de a modifica continutul comenzii sale, in momentul in care este contactat de catre DESIGNERS FOR KIDS, in limita valorii blocate pe cardul sau.


  7.3.9. In cazul in care Clientul si-a modificat Comanda conform art 7.3.8, iar contravaloarea noii sale comenzi este mai mica decat contravaloarea produselor/serviciilor comandate initial, DESIGNERS FOR KIDS va dispune deblocarea in contul Clientului a valorii diferentei dintre contravaloarea comenzii initiale si a noii comenzi, in maxim 48 de ore de la data la care DESIGNERS FOR KIDS a luat la cunostinta acest fapt.

  7.3.10. Detaliile de livrare a produselor incluzand dar nelimitandu-se la timpul necesar livrarii nu constituie o obligatie contractuala din partea DESIGNERS FOR KIDS, fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in cazul in care oricare parte poate fi sau este prejudiciata in orice mod de pe urma incalcarii acestora.

  7.3.11. In cazul in care un Client isi modifica datele personale, folosind formularele disponibile pe site, toate comenzile in derulare existente la acel moment, isi pastreaza datele definite/acceptate de catre Client inainte de momentul modificarii, lunadu-se in considerare pentru livrare si contact, noile date modificate corespunzator.

  7.3.12. Pentru comenzile cu valori de peste 1.000 lei ne rezervăm dreptul de a solicita plata unui avans de 30% din valoarea comenzii.

  7.4. Modalitati de plata

  7.4.1. P
  lata articolelor se poate realiza:

  - plata online pewww.designersforkids.ro prin card bancar 
  - prin transfer bancar în contul IBAN RO91 BTRL RON CRT 0200381201, deschis la Banca Transilvania sucursala Unirii
  - cu numerar, la momentul livrării coletului de către curier 

  Potţi alege modalitatea de plată atunci când plasezi comanda, prin bifarea uneia dintre optţiuni.

  7.5. Contract si finalizare

  7.5.1. DESIGNERS FOR KIDS va include in coletul expediat catre Client, functie de tipicul fiecarui produs, toate documentele necesare care sa ateste achizitionarea produselor/serviciilor de catre Client.

  7.5.2. DESIGNERS FOR KIDS va facilita informarea Clientului asupra stadiului de finalizare in care se afla comanda sa.

  7.5.3. Contractul la care se adauga documentele care atesta livrarea catre Client a produselor contractate de acesta, de partea DESIGNERS FOR KIDS, devine Contract onorat.

  7.6. Transport si livrare

  7.6.1. Livrarea catre Client a produselor/serviciilor achizitionate, este efectuata prin intermediul unei firme de curierat rapid 
  care ofera suport online de supraveghere.

  7.6.2. 
  Livrarile se vor efectua in 5-10 zile lucratoare (conform termenului de livrare mentionat la fiecare produs de pe site) de la plasarea ferma a comenzii. In cazul in care produsul va fi livrat cu depasirea termenului mai sus mentionat, DESIGNERS FOR KIDS va informa Clientul prin e-mail, cu aplicarea prevederilor art. 7.7.3, caz in care, Clientul poate renunta in scris la comanda. In eventualitatea in care plata a fost efectuata inainte de data livrarii produsului/produselor comandat(e), sumele platite vor fi rambursate in totalitate conform legii, in termen de 14 de zile. Dupa trimiterea coletului, veti primi email cu nr. AWB al coletului pentru posibilitatea de urmarire online a coletului. Timpul de livrare este de minim 24 de ore de la primirea confirmarii de livrare prin email, in afara zilelor de odihna si a sarbatorilor legale si este garantata de catre firma de curierat rapid. Pentru efectuarea corecta a livrarii, curierul va primi datele dvs. – nume, adresa, telefon. Inainte de efectuarea livrarii, curierul va va contacta telefonic. In cazul in care nu veti fi disponibil, curierul va agreea cu dvs. data si ora de livrare. In momentul in care ati agreeat cu curierul momentul livrarii, dumneavoastra aveti obligatia de a va afla la adresa precizata pe comanda si sa preluati coletul (daca totul este in regula cu acesta). In caz contrar, coletul va fi returnat la expeditor.

   

  Preluarea comenzii

  In momentul preluarii coletului de la curier, verificati continutul acestuia. In cazul in care coletul este avariat si nu are anexat AWB-ul, va rugam sa nu preluati coletul. Daca se constata lipsa de produse va rugam sa ne contactati pentru a rezolva acest lucru, in urma caruia noi vom trimite produsul lipsa sau va trimitem banii in termen de 14 de zile din momentul notificarii in scris la adresa de email suport@designersforkids.ro. Pentru reclamatii va rugam sa pastrati documentul de plata a coletului.

   

   Cheltuieli de expediere

  Taxa de livrare este de:

  • 15 lei pentru colet livrat în Bucureşti
  • 20 lei pentru colect livrat in Provincie       

  Pentru comenzile de peste 250 RON transportul este GRATUIT.

  7.7. Calitate si garantii

  7.7.1. Fiecare produs comercializat de DESIGNERS FOR KIDS beneficiaza de termenul de garantie mentionat in certificatul de garantie al produsului. Acest termen va fi mentionat in certificatul de garantie emis de catre DESIGNERS FOR KIDS. Detalii clare legate de trasaturile caracteristice ale fiecarui produs sunt comunicate pe site in pagina de prezentare a fiecarui produs comercializat in cadrul Campaniei, iar informatiile referitoare la termenii si conditiile de acordare a garantiei de catre DESIGNERS FOR KIDS, precum si instructiunile de utilizare a diferitelor tipuri de produse sunt transmise sub forma unui document disponibil in fiecare colet. Niciun membru nu poate solicita o garantie extinsa, in alti termeni si in alte conditii si/sau peste termenul de garantie acordat. Garantia produselor oferita de catre DESIGNERS FOR KIDS este acordata cu respectarea legislatiei aplicabile in materie si este bazata pe obtinerea, dupa caz, a certificatelor de autenticitate si/sau a certificatelor de conformitate pentru produsele achizitionate direct de la producatori si/sau de la distribuitorii autorizati ai acestora.

  Fiecare produs comercializat de DESIGNERS FOR KIDS beneficiaza de o garantie de conformitate conform prevederilor Legii 449/2003.

  In conformitate cu art. 11 din Legea 449/2003 fiecare Membru sau Client poate solicita in cazul lipsei conformitatii, repararea, inlocuirea produsului sau returnarea contravalorii acestuia. Inlocuirea produsului este posibila in limita stocului disponibil.


  7.7.2. In cazul in care DESIGNERS FOR KIDS nu poate executa contractul din cauza ca produsul nu este disponibil, va informa Clientul despre aceasta indisponibilitate, la data la care DESIGNERS FOR KIDS ia la cunostinta despre acest caz. In eventualitatea in care produsul a fost deja platit de catre Client, sumele varsate ca plata vor fi rambursate de catre DESIGNERS FOR KIDS in termen de maximum 30 de zile, cu exceptia cazului in care partile convin altfel.

  7.7.3. In eventualitatea depasirii termenului de livrare indicat la art. 7.6.2, DESIGNERS FOR KIDS va informa Clientul prin e-mail si va agrea cu acesta prelungirea termenului de livrare cu o perioada ce nu va depasi termenul de livrare prevazut initial. In cazul in care, in cadrul noii perioade agreate de comun acord, produsul va fi indisponibil pentru livrare, Clientul poate solicita rezilierea contractului la distanta si anularea comenzii. Clientul are la dispozitie un termen de 3 zile lucratoare de la data emiterii notificarii de informare pentru a-si exprima optiunea privind produsul comandat. Lipsa primirii de catre DESIGNERS FOR KIDS a unui raspuns din partea Clientului in termenul precizat, se va considera ca accept tacit al acestuia pentru prelungirea perioadei de livrare. In toate cazurile in care Clientul isi exprima optiunea in scris pentru rezilierea contractului si anulare a comenzii, daca produsul a fost deja platit de acesta, DESIGNERS FOR KIDS va inapoia sumele platite conform art. 7.6.2..

  7.7.4. Sumele platite vor fi rambursate in termen de 14 de zile in masura in care DESIGNERS FOR KIDS detine toate informatiile necesare in acest sens, respectiv comunicarea de catre client in scris, a contului IBAN in care se va efectua transferul sumelor platite.

  7.8. Returnarea produselor

  7.8.1. Clientul DESIGNERS FOR KIDS poate returna produsele achizitionate prin intermediul unui Contract, in urmatoarele situatii:

  7.8.1.1. Coletele prezinta deteriorari severe;

  7.8.1.2. Produsele au fost livrate / facturate gresit;

  7.8.1.3. Produsele prezinta defecte de fabricatie;

  7.8.1.4. Produsele au marimi eronat comandate de catre Client;

  7.8.1.5. "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului." De asemenea, in conformitate cu art. 7 alin. 1 din OG 34/2014, Clientul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile de la data primirii produsului/ produselor, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. In acest caz, cheltuielile directe de returnare a produselor vor cadea, conform legii, in sarcina Clientului.

  7.8.2. Clientul se obliga sa notifice DESIGNERS FOR KIDS, intentia sa de a returna produsele achizitionate, prin e-mail in termen de maxim 14 zile de la primirea produselor si/sau serviciilor.

  7.8.3. Clientului care a notificat DESIGNERS FOR KIDS conform art 7.8.2, ii revine responsabilitatea de a se asigura ca produsele la care a facut referire vor fi returnate in maxim 14 zile , in caz contrar, DESIGNERS FOR KIDS considerand cererea nefondata/invalida si poate refuza returul.

  7.8.4. DESIGNERS FOR KIDS poate sa refuze produsele returnate de catre Clientii sai, daca returul se incadreaza intr-unul din cazurile prevazute in continuare, fara ca acesta din urma sa pretinda daune-interese sau despagubiri:

  7.8.4.1. In cazul inlocuirii produsului achizitionat cu un alt produs avand alte specificatii sau de un tip diferit, exceptie facand situatia prevazuta la art. 7.8.1.4.

  7.8.4.2. In cazul in care cererea de returnare pentru oricare din situatiile prevazute in art. 7.8.1 are data de expediere a notificarii intentiei de returnare care depaseste termenul de 14 zile prevazut conform art 7.8.2, calculat din ziua lucratoare imediat urmatoare datei contractului onorat.

  7.8.4.3. In cazul in care se returneaza un produs avand ca motivatie una dintre situatiile prevazute in art. 7.8.1, iar produsul returnat nu este in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate etichetele intacte si documentele care l-au insotit).

  7.8.4.4. Pentru clarificare, in situatia in care Clientul notifica intentia de denuntare unilaterala a contractului conform art. 7.8.1 situatie care atrage obligatia din partea DESIGNERS FOR KIDS de rambursare a sumelor platite de catre Client in termen de 14 de zile, termenul mentionat va deveni scadent incepand cu data in care produsul a fost receptionat de DESIGNERS FOR KIDS si nu de la data la care Clientul a transmis catre DESIGNERS FOR KIDS intentia sa de denuntare.

  7.8.4.5. Conform O.G. 130/2000 art. 10 lit.c. DESIGNERS FOR KIDS isi rezerva dreptul de a nu accepta returnarea produselor care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid, cum ar fi produse de lenjeria intima, costume de baie si/sau produse cosmetice. Membrul/ Clientul va fi informat pe pagina fiecarui produs daca acesta este returnabil sau nu. Produsele ce constituie un kit trebuie returnate ca un kit. Pantofii trebuie sa nu fie folositi si să fie returnaţi în ambalajul original nedeteriorat, cutiile fiind considerate ca o parte a produsului. Ochelarii de soare trebuie să fie intacţi la returnare.

  7.8.5. In cazul rambursarii contravalorii produsului, aceasta se va face in cel mult 14 de zile de la confirmarea returului.

  7.8.6. In cazul inlocuirii produsului cu unul avand marimea nou comandata, conform 7.8.1.3, inlocuirea se va face in conditiile si limitele unei comenzi normale.

  7.8.7. In cazul in care Clientul care a returnat un produs in conformitate cu prevederile art 7.8.1.3, iar DESIGNERS FOR KIDS nu dispune de un produs corespunzator pentru inlocuire, acesta va oferi clientului contravaloarea produsului in conformitate cu 7.8.5.

  7.8.8. Contravaloarea serviciilor suplimentare incluzand, dar nelimitandu-se la transportul produselor, achitata de catre client, nu se ramburseaza.

  7.8.9. In toate cazurile, cheltuielile de returnare/re-expediere vor fi suportate de catre client exceptie facand situatiile prezentate la punctele 7.8.1.1; 7.8.1.2; 7.8.1.3 precum si in cazul lipsei conformitatii conform 7.8.1., situatie in care DESIGNERS FOR KIDS va suporta contravaloarea transportului. De asemenea, in cazul, livrarii unui/unor produs(e) necomandat(e), conform cap. 7.3., cheltuielile de returnare sunt in sarcina DESIGNERS FOR KIDS. Detalii si in pagina de pe site numita Politica de retur.

  7.8.10. Produsele comandate pot fi returnate, prin curier la adresa DESIGNERS FOR KIDS SRL, Str. Vasile Lascar nr. 5-7, camera 203-204, sector 2, Bucureşti.

  8. FRAUDA

  8.1. DESIGNERS FOR KIDS nu solicita Clientilor sau Utilizatorilor sai prin niciun mijloc de comunicare (e-mail/telefonic/SMS/ etc) informatii referitoare la date confidentiale, conturi/carduri bancare sau parole personale.

  8.2. Clientul / Membrul isi asuma intreaga responsabilitate pentru divulgarea unui tert a datelor sale confidentiale.

  8.3. DESIGNERS FOR KIDS declina orice responsabilitate, in situatia in care un Membru / Client ar fi / este prejudiciat sub orice forma de catre un tert care ar pretinde ca este/reprezinta interesele DESIGNERS FOR KIDS.

  8.4. Clientul sau Membrul va informa DESIGNERS FOR KIDS asupra unor asemenea tentative, folosind datele de contact.

  8.5. DESIGNERS FOR KIDS nu promoveaza SPAM-ul. Orice Membru/client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site poate opta pentru dezactivarea contului de client aferent acestei adrese de e-mail.

  8.6. Comunicarile realizate de catre DESIGNERS FOR KIDS prin mijloace electronice de comunicare la distanta (i.e. e-mail) contin datele de identificare complete si conforme ale expeditorului sau legaturi catre acestea, la data transmiterii continutului.

  8.7. Urmatoarele scopuri atinse sau nu vor fi considerate tentativa de fraudare a Siteului/Continutul si/sau DESIGNERS FOR KIDS. DESIGNERS FOR KIDS isi rezerva dreptul de a pune in miscare urmarirea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat sa, sau a(u) atins acest(e) scop(uri):

  8.7.1. de a accesa datele de orice tip ale altui Membru/Client prin folosirea unui cont sau prin orice alta metoda.

  8.7.2. de a altera sau de a modifica continutul Siteului sau orice corespondenta expediata prin orice modalitate de catre DESIGNERS FOR KIDS catre Membru / Client

  8.7.3. de a afecta performantele serverului/serverelor pe care ruleaza siteul

  8.7.4. de a accesa sau de a divulga oricarui tert care nu are autoritatea legala necesara, continutul expediat prin orice mijloc de catre DESIGNERS FOR KIDS catre Membru/ Client atunci cand acesta nu este destinatarul legitim al continutului. 

  9. LIMITARE DE RESPONSABILITATE

  9.1. DESIGNERS FOR KIDS nu poate fi tinuta responsabila in nici un fel in fata niciunui Membru/Client care utilizeaza Siteul sau Continutul, altfel decat in limita articolelor ce constituie Termeni si Conditii

  9.2. In cazul in care un Membru/Client considera ca un Continut expediat prin orice mijloc de catre DESIGNERS FOR KIDS violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, acesta poate sa contacteze pentru detalii DESIGNERS FOR KIDS, conform detaliilor de contact, astfel incat DESIGNERS FOR KIDS sa poata lua o decizie in cunostinta de cauza.

  9.3. DESIGNERS FOR KIDS nu garanteaza Membrului sau clientului acces pe site sau la serviciu, in lipsa inregistrarii de catre acesta din urma prin parcurgerea etapelor de inregistrare de pe site, si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial si/sau integral continutul, de a reproduce partial sau integral continutul, de a copia, sau de a exploata orice continut in orice alta maniera, sau de a transfera vreunui tert orice continut asupra caruia are si/sau a obtinut acces, in baza unui acord de utilizare, fara acordul prealabil scris al DESIGNERS FOR KIDS.

  9.4. DESIGNERS FOR KIDS nu raspunde de continutul, calitatea sau natura altor site-uri la care se ajunge prin legaturi din continut, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii acestora.

  9.5. DESIGNERS FOR KIDS este exonerata de orice vina in cazul utilizarii siteurilor si/sau al continutului transmis catre Membru sau Client, prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc.), prin intermediul siteurilor, e-mail-ului sau al unui angajat al DESIGNERS FOR KIDS, atunci cand aceasta utilizare a continutului poate sau produce pagube de orice natura Membrului, Clientului si/sau oricarui tert implicat in acest transfer de Continut.

  9.6. DESIGNERS FOR KIDS nu ofera niciun fel de garantii directe sau indirecte ca:

  9.6.1. serviciul va fi potrivit cerintelor clientului

  9.6.2. serviciul va fi neintrerupt, sigur sau fara erori de orice fel

  9.6.3. produsele/serviciile obtinute gratis sau contra-cost prin intermediul serviciului vor corespunde cerintelor sau asteptarilor clientului

  9.7. In limita prevederilor Termeni si Conditii, operatorii, administratorii si/sau proprietarii site-ului nu sunt sub nici o forma responsabili pentru relatiile sau consecintele acestora rezultand din, dar nelimitandu-se la, achizitii, oferte speciale, promotii, promovari, sau oricare alt tip de relatie / legatura / tranzactie / colaborare / etc. care pot aparea intre client sau Membru si oricare dintre cei care isi fac promovare directa sau indirecta prin intermediul siteului.

  10. FORTA MAJORA SI CAZUL FORTUIT

  10.1. Exceptand cazurile in care nu au prevazut in mod expres altfel, nici una din partile unui contract incheiat, care este inca in derulare, nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial, a oricareia din obligatiile care ii incumba in baza contractului, daca neexecutarea obligatiei respective a fost cauzata de un eveniment de forta majora.

  10.2. Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat este obligat sa aduca la cunostinta celeilalte, imediat si in mod complet, producerea acestuia si sa ia orice masuri care-i stau la dispozitie in vederea limitarii consecintelor respectivului eveniment.

  10.3. Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat este exonerat de la aceasta obligatie numai in cazul in care evenimentul o impiedica sa o duca la bun sfarsit.

  10.4. Daca in termen de 15 zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a acestui contract fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

  10.5. Partea care invoca evenimentul de forta majora trebuie sa faca dovada imposibilitatii executarii obligatiilor in termen de 30 zile de la data producerii evenimentului dar in limitele art. 10.3.

  11. LITIGII

  11.1. Prin folosirea/vizitarea/vizualizarea/etc siteurilor si/sau al oricarui continut trimis de catre DESIGNERS FOR KIDS Membrului/Clientului prin accesare si/sau expediere prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc), acesta se declara de acord cel putin cu prevederile "Termeni si conditii".

  11.2. Orice disputa cu referire la prezentul document Termeni si Conditii care ar putea sa apara intre Membru/Client si DESIGNERS FOR KIDS se va rezolva mai intai pe cale amiabila.

  11.3. Orice disputa, de orice fel, care ar putea sa apara intre Membru si DESIGNERS FOR KIDS sau partenerii sai, se va rezolva pe cale amiabila. Daca aceasta nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat de catre instanta competenta de la sediul DESIGNERS FOR KIDS, in conformitate cu legile romane in vigoare.

  11.4. Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

  11.5. Prezentul document a fost redactat si va fi interpretat in conformitate cu legislatia romana.

  12. DISPOZITII FINALE

  12.1. DESIGNERS FOR KIDS isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului/structurii acestuia/serviciului precum si orice continut fara notificare prealabila a Membrului sau Clientului.

  12.2. In limita prevederilor Termeni si Conditii, DESIGNERS FOR KIDS nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, etc., care nu sunt facute de catre administratorul site-ului.

  12.3. DESIGNERS FOR KIDS isi rezerva dreptul de a introduce bannere publicitare de orice natura si/sau legaturi pe oricare pagina a site-ului, cu respectarea legislatiei in vigoare.

  13. FEEDBACK

  13.1. In cazul in care exista intrebari sau sugestii in legatura cu DESIGNERS FOR KIDS, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0724 311 342, in orice zi lucratoare a saptamanii, program 10-17, sau prin email la suport@designersforkids.ro 

  13.2. Orice comentarii, intrebari, feedback, idei, sugestii sau alte comunicari sau informatii despre sau referitoare la site-ul designersforkids.ro, functionalitatea sau imbunatatirea acestuia vor ramane proprietatea SC DESIGNERS FOR KIDS SRL

  © Ultima modificare: 3 aprilie 2017 - DESIGNERS FOR KIDS SRL

  Prelucrare date cu caracter personal: S.C. DESIGNERS FOR KIDS S.R.L. este inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr.27843