Cosul dvs

Transport si livrare


7.6. Transport si livrare

7.6.1. Livrarea catre Client a produselor/serviciilor achizitionate, este efectuata prin intermediul unei firme de curierat rapid 
care ofera suport online de supraveghere.

7.6.2. 
Livrarile se vor efectua in 5-10 zile lucratoare (conform termenului de livrare mentionat la fiecare produs de pe site) de la plasarea ferma a comenzii. In cazul in care produsul va fi livrat cu depasirea termenului mai sus mentionat, DESIGNERS FOR KIDS va informa Clientul prin e-mail, cu aplicarea prevederilor art. 7.7.3, caz in care, Clientul poate renunta in scris la comanda. In eventualitatea in care plata a fost efectuata inainte de data livrarii produsului/produselor comandat(e), sumele platite vor fi rambursate in totalitate conform legii, in termen de 14 de zile. Dupa trimiterea coletului, veti primi email cu nr. AWB al coletului pentru posibilitatea de urmarire online a coletului. Timpul de livrare este de minim 24 de ore de la primirea confirmarii de livrare prin email, in afara zilelor de odihna si a sarbatorilor legale si este garantata de catre firma de curierat rapid. Pentru efectuarea corecta a livrarii, curierul va primi datele dvs. – nume, adresa, telefon. Inainte de efectuarea livrarii, curierul va va contacta telefonic. In cazul in care nu veti fi disponibil, curierul va agreea cu dvs. data si ora de livrare. In momentul in care ati agreeat cu curierul momentul livrarii, dumneavoastra aveti obligatia de a va afla la adresa precizata pe comanda si sa preluati coletul (daca totul este in regula cu acesta). In caz contrar, coletul va fi returnat la expeditor.

 Preluarea comenzii

In momentul preluarii coletului de la curier, verificati continutul acestuia. In cazul in care coletul este avariat si nu are anexat AWB-ul, va rugam sa nu preluati coletul. Daca se constata lipsa de produse va rugam sa ne contactati pentru a rezolva acest lucru, in urma caruia noi vom trimite produsul lipsa sau va trimitem banii in termen de 14 de zile din momentul notificarii in scris la adresa de email suport@designersforkids.ro. Pentru reclamatii va rugam sa pastrati documentul de plata a coletului.

 Cheltuieli de expediere

Taxa de livrare este de:

  • 15 lei pentru colet livrat în Bucureşti
  • 20 lei pentru colect livrat in Provincie       

Pentru comenzile de peste 200 RON transportul este GRATUIT. Expedierea se face prin Posta Romană serviciul prioripost cu livrare la domiciliu.